Diensten

Prolocation biedt diverse op maat ontwikkelde diensten en producten aan. Voor een uitgebreid overzicht kijk op onze diensten of klik op één van onderstaande diensten voor meer informatie.

 


Services

Voor vragen of bij storingen kunt u een e-mail sturen naar onze helpdesk, helpdesk@prolocation.net.

Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Klanten met een SLA (service level agreement) kunnen ook buiten deze uren contact opnemen. In alle overige gevallen kunnen er kosten in rekening gebracht worden.


Mededelingen

Telefonisch zijn we tijdens deze periode niet altijd even goed bereikbaar
geweest. Onze telefooncentrale maakt gebruik van een VOIP verbinding die over ditzelfde netwerk liep. We gaan dit de komende dagen aanpassen. Excuus daarvoor. We zullen dat verbeteren.
We willen jullie bedanken voor het begrip en steun tijdens het oplossen.
Er zal een outage report worden opgesteld die op onze website te downloaden zal zijn. Of op verzoek sturen we deze natuurlijk graag toe.

Natuurlijk zijn we de rest van de week beschikbaar voor het beantwoorden van aanvullende vragen. Om eventuele onduidelijkheid weg te

nemen.

Storing 12:15 - 09-06-2021

Op dit moment ondervinden wij connectiviteitsproblemen waardoor diensten beperkt of niet beschikbaar zijn. Onze engineers zijn druk bezig dit te verhelpen. Zodra er meer bekend is zullen we dit via deze weg delen.

Update storing 12:35 - 09-06-2021

De connectiviteitsproblemen zijn opgelost en ons netwerk lijkt weer stabiel te functioneren. We zijn nog steeds druk bezig met het onderzoek.

Update storing 16:19 - 09-06-2021

Oorzaak van de verstoring is gevonden en opgelost.